O nas

Spoznajte nas, osebno.

Kdo smo

VITROVET je klinična in raziskovalna organizacija naprednih tehnologij za reprodukcijo živali.

Vitrovet se ukvarja z operativno klinično veterino, hkrati pa v naše delo vključujemo nove in perspektivne metode diagnostike in zdravljenja (translacijsko medicino).

Stremimo k nudenju kvalitetnih in sodobnih veterinarskih storitev, na področju reprodukcije živali.

Specializacija

Naša ekipa za napredne reprodukcijske tehnike stalno nadgrajuje svoja znanja in veščine na različnih izobraževanjih

Vodja ekipe je Plavšić Aleksandar, ki na svojem podiplomskem študiju raziskuje postopke s katerimi bomo izboljšali trenutne postopke pridobivanja zarodkov.

Sodelujemo z vodilnimi tujimi strokovnjaki kot sta mag. Franz Viebock iz Avstrije (Oberösterreichische Besamungsstation GmbH) in dr. Daniel Salomone iz Argentine (Universidad de Buenos Aires).

Naša ekipa

Vitrovet sestavljamo ljudje, ki si tako kot ti želimo, da živali živijo dolgo in zdravo življenje, ter dajejo najboljše možne rezultate.

Redno se izobražujemo in sodelujemo z univerzami, hkrati pa pri delu nikoli ne pozabimo na človeški faktor. Za optimalno zdravljenje živali se bomo vedno posvetovali s teboj in s tabo delili veselje in skrb.

Veterinarske storitve izvajamo skrbno in strokovno.

Aleksandar Plavšić,
dr. vet. med.

Izvajam in razvijam bujatriko (tj. medicina goveda) ter reprodukcijo.

Znanje sem tekom študija nadgrajeval v Južni Afriki, Španiji, Veliki Britaniji, Franciji in na Hrvaškem.

Zora Kučuković,
dr. vet. med.

Uživam v delu v Zambi, kjer skrbim za male živali. Delo mi omogoča, da se na profesionalnem področju ves čas razvijam. Največji veterinarski izziv najdem v interni medicini.

Nejc Arlič,
dr. vet. med.

V Zambi skrbim za rejne živali. Pri svojem delu zelo uživam, tudi če se delo zavleče pozno v noč. Glede na to, da sem odraščal in še vedno živim na veliki kmetiji, svoje izkušnje rad delim s strankami.

Matej Slana,
dr. vet. med.

Posvečam se konjem in malim živalim. Svoje znanje sem nadgrajeval na Švedskem pri dr. Uwe Bublitzu ter ekipi Stall Goop. S konji sem odraščal, zato se danes osredotočam na športno ortopedijo, interno medicino in mehko kirurgijo konjev.